Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε τα TuTu Divas ρούχα με μια μόνο λέξη, σίγουρα θα δυσκολευόμασταν πολύ, αφού αυτή η εταιρεία έχει καταφέρει να συνδυάζει όλα όσα αγαπάμε περισσότερο στα plus size fashion trends!Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, για τον άνθρωπο πίσω από τα ρούχα μας και πάνω από όλα για την γυναίκα και τις καμπύλες της ! TuTu Divas σημαίνει ρούχα σε μεγάλα και curvy regular μεγέθη αλλά πάντα στυλάτα, φτιαγμένα στην Ελλάδα από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την τέχνη της μόδας. Δουλεύουν πάνω από όλα με μεράκι, ξέρουν πως να διαχειρίζονται τα άριστης ποιότητας υφάσματα και πως να σχεδιάζουν το ιδανικό ρούχο που καταφέρνει να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία του γυναικείου σώματος.

TuTu Divas σημαίνει μοναδικότητα! Η κάθε μια από εμάς είναι διαφορετική και της αξίζει να έχει τις αντίστοιχες επιλογές σε φορέματα, φούστες και κομμάτια τα οποία να είναι άριστης ποιότητας και ξεχωριστής εφαρμογής!

Πάντα ηθικά φτιαγμένα σε άριστες συνθήκες. TuTu Divas για εμάς σημαίνει να αγαπάς αυτό που κάνεις, να τολμάς να είσαι ο εαυτός σου και να μη συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις. Και τι πραγματικά σημαίνει TuTu; Η γνωστή σε όλους μας φούστα μπαλαρίνας, φτιαγμένη απο ζαχαρένιο τούλι που αναδεικνύει κάθε λεπτεπίλεπτη κίνηση! Όπως ακριβώς και τα TuTu Divas εκφράζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!